Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Web Design

Hostland Romania ofera si servicii de Web Design prin site-ul: WebDevelopment.ro
Putem realiza site-uri web de la cele mai simple pana la cele mai complicate.

Daca doriti ca noi sa realizam pentru dumneavoastra un website va rugam sa trimiteti ne trimiteti tipul de website ales din lista de mai jos la urmatoarea adresa email: office@hostland.ro

SIMPLE WEBWeb Site de prezentare
Site-ul web de prezentare este destinat prezentarii diverselor servicii sau produse oferite catre public fie de persoane fizice fie de firme (societati comerciale). Acesea sunt realizate de regula prin intermediul HTML si CSS (uneori si PHP), se utilizeaza culori si imagini placute in acord perfect cu domeniul de activitate, serviciile sau produsele prezentate. Putem realiza site-uri web moderne, trebdy pe platforma WordPress ce va da posibilitatea de a aduce modificari ulterioara a continutului site-ului dar si upgradare fara a poseda cunosinte in domeniul IT / Programere web / Web Design. Un astfel de website va putea avea un numar de pana la 10 pagini si pana la 30 de imagini integrate cu atribut ‘alt’ si link-uri unde este cazul.  Acesta este o optiune excelenta pentru a va face „Intrarea” in lumea comerciala a Internetului cu un cost foarte redus.  Pret:  98 euro. Pentru acest tip de website veti putea beneficia de gazduire web GRATUITA timp de 6 luni.

 

MEDOX WEB – Website de prezentare complex
Aceleasi „ingrediente” ca si la SIMPLE WEB dar implementate pentru un numar mai mare de pagini si continand mai multe imagini, oferind posibilitatea integrarii in website a unor elemente dinamice si/sau interactive (header, butoane, meniu). Tariful fluctueaza in functie de complexitatea dorita de client. Pret:   150 euro.

 

DYNAMIX – Website cu Baza de date
Ofera posibilitatea de adaugare ulterioara a unor programe suplimentare in cadrul site-ului. Folosind PHP si Apache, accesand fisierele din bazele de date MySql puteti tine evidenta utilizatorilor si clientilor, se pot implementa slideshow-uri, galerii foto, forumuri de discutii, module noi in cadrul paginilor, de anunturi, de cautare in site, rezervari online. Pret:   290 euro.

 

MAGAZIN ONLINE (sau MAGAZIN VIRTUAL / ONLINE SHOPPING)

Toate magazinele online din oferta (Dali, Picasso, DaVinci) beneficiaza de urmatoarele:
– Numar nelimitat de produse;
– Licenta magazinului pe viata;
– Gazduire web GRATUIT pentru 6 luni, fara taxe lunare sau costuri ascunse;
– Administrare usoara a shop-ului;
– Asistenta gratuita;
– Configurator design;
– Integrare Facebook;
– Asistenta online;
– Sistenta gratuita 3 ani*;
– Wishlist;
– Comparator de produse;
– Newsletter;
– Cupoane / Vouchere de cumparaturi;
– Coduri promotionale.

1. Magazin online Dali …………….. Pret: 290 euro | Timp realizare:   3 zile.

2. Magazin online Picasso ……….. Pret: 390 euro | Timp realizare:   4 zile.

3. Magazin online DaVinci ………. Pret: 490 euro | Timp realizare:   5 zile.

 

CUSTOM WEB – Wesite comanda speciala

Va fi un website ce nu se incadreaza in nicio categorie descrisa aici si poate fi realizat dupa un anumit model, cu diverse cerinte din partea clientilor. Dumneavoastra ne puteti pur si simplu trimite ca model link-ul unui site existent deja pe internet si activ pentru ca noi sa-l putem evalua si trimite o cotatie.  Acest tip de website, in functie de complexitatea sa poate varia ca pret intre 100 euro si 5.000 euro.

Daca site-ul va fi unul care intra in domeniul „Super-profesional„, un site deosebit de complex, cu peste 100 pagini ce include numeroase module si aplicatii web, atunci preturile pot varia intre 10.000100.000 euro.

Se pot realiza la comanda si aplicatii web sau soft-uri spcifice necesitatilor dumneavoastra.

Nota:
– Preturile afisate sunt FINALE (nu apare taxa suplimentara TVA dupa comanda).
– Preturile sunt in exprimate in euro si se calzuleaza la cursul BNR al zilei in care comanda este trimisa.

Puteti sa programati telefonic si o vizita direct la agentia noastra din Bucuresti (detalii la sectiunea ‘Contact’ pe WebDevelopment.ro)

Va multumim pentru vizita !