Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Testimoniale / Recenzii – hostland.ro

Larisa Cristea

Am gasit insfarsit – dupa multe experiente neplacute – hostingul optim, as putea spune. Site-ul meu este permanent online, se misca rapid iar suportul tehnic hostland.ro m-a ajutat rapid ori de cate ori i-am solicitat.

KonnstantinC

Am mutat blogul meu  VisualEffect  la hostland.ro din Februarie 2013 si sunt multumit iar pretul este mai mult decat decent.

 

 

 

 

(mai mult…)

S.C. Atmosphere Design Fashion SRL

Am achizitionat in Aprilie 2013 de la hostland.ro un puternic server dedicat pentru reteaua noastra nationala de magazine. Suntem foarte multumiti, sup[ortul e bun iar raportul calitate/pret este echilibrat.

S.C. Atmosphere Design Fashion SRL

Mihai Ivan Purda

Am renuntat la vechiul web hosting unde plateam 12 euro pe luna. Mi-am luat un domeniu web ( .com ) + gazduire web pe 1 an de zile de la www.hostland.ro in numai 5-6 minute. Totul m-a costat foarte ieftin, 15,90 euro in total. Am fost sunat si intrebat daca totul este OK, mi s-au dat instructiuni si sfaturi, la telefon si pe mail. Asa DA preturi si servicii de gazduire web!

BIROU EXPERT CONTABIL – STOICHICI GEORGIANA FLORINA

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti. Am cumparat prin hostland.ro un domeniu web si un pachet de gazduire web pentru site-ul firmei. Totul a decurs rapid si simplu. Am primit dupa aceea o oferta de web-design din partea hostland.ro la un pret… de nerefuzat. Intr-o saptamana site-ul a fost realizat si vizibil pe Internet, suntem deja indexati in Google si clientii au inceput sa ne caute. Mutumim Hostland-Romania !
BIROU EXPERT CONTABIL STOICHICI GEORGIANA FLORINA – www.sconta.ro