Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Termeni si Conditii

Contractarea de servicii HostLand Romania

Dacă doriţi să beneficiaţi de oricare dintre serviciile oferite de Hostland Romania, va trebui să acceptaţi în prealabil termenii şi condiţiile specifice de furnizare a acestora.

Modalitatea de acceptare termenilor şi condiţiilor specifice de furnizare va putea fi realizată online, prin consimţământul acordat de client în privinţa aplicării acestor clauze – adica prin bifarea casuţei (pătrăţelul corespondent)  „Da sunt de acord cu Termenii si Condiţiile de furnizare/utiliare a serviciilor” din pagina respectivă. Bifarea căsutei de catre dumneavoastră comfirmă acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor şi Condiţiile specifice de furnizare a serviciilor / produselor puse la dispozitie prin site-ul www.hostland.ro administrat de S.C. Webhost Systems S.R.L. Acesta bifare a căsutei de acceptare a Termenilor şi Condiţiile specifice de furnizare a serviciilor / produselor puse la dispozitie prin site-ul www.hostland.ro tine loc si de semnătura a utilizatorului, beneficiarului de servicii / produse puse la dispozitie prin site-ul www.hostland.ro

Pentru corporaţii, instituţii financiare sau guvernamentale, avem disponibile contracte cu regim special si contracte de confidenţialitate a datelor ce pot fi ajustate din punct de vedere juridic in funcţie de specificul si cerinţele fiecărei entităţi.

1. Părtile contractului

Prezentul document si acceptarea sa online reprezintă forma contractulului de furnizare servicii de găzduire web site pe serverele deţinute si administrate prin site-ul Hostland.ro fie sub forma de inchiriere/colocare sau in proprietate directă.

Acest contract este incheiat intre societatea comercială ce operează prin site-ul hostland.ro si o persoană juridică sau fizică ce solicită si contractează în sistemul online servicii de internet oferite de către Hostland.ro Romania in calitate de Furnizor al acestor servicii de găzduire web pe servere Hostland.ro Romania sau vanzarii domeniilor web si Beneficiarul serviciilor furnizate de Hostland.ro Romania care poate fi o persoană fizică sau juridică. Folosirea serviciilor Hostland.ro Romania de către Beneficiar constituie subiectul prezentului contract.

Hostland.ro Romania si-a inceput activitatea in Noiembrie 2011 prin Professional Solutions International SRL fiind ulterior preluata de Societatea Comerciala Webhosting Systems S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bd. Constantin Brancoveanu nr. 99, sector 4, este inregistrată la Oficiul Registrului Comertului, sub numarul J40/13209/25.10.2013, avand Codul Fiscal 32398002

S-a incheiat prezentul Contract, ale cărui prevederi si clauze, convenite in virtutea dreptului libertătii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun si cu respectarea legii in vigoare.
Prezentul contact serveste ca bază legală pentru toate serviciile furnizate de Hostland.ro.
Hostland.ro isi rezervă dreptul de a modifică termenii si conditiile prezentului contract. Hostland.ro poate beneficia de acest drept fară notificări sau instiintări prealabile adresate clientilor existenti sau viitori clienti. Indiferent de comunicarile/instiintările anterioare, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul tacit al Beneficiarului asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul contract, precum si corectitudinea datelor furnizate de dumeavoastră sunt in intregime responsabilitatea Beneficiarului.

BIFAREA CASUTEI [ DA ], „SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” DAR SI COMPLETAREA FORMULARULUI DE COMANDA CONSTITUIE ACORDUL SCRIS AL CLIENTULUI SI SEMNATURA ELECTRONICA A ACESTUIA ASTFEL :

 • GARANTIA CA SUNTETI PERSOANA FIZICA SI CA AVETI IMPLINITA VARSTA DE 18 ANI.
 • IN CAZUL IN CARE REPREZENTATI O PERSOANA JURIDICA, PARTENERIAT SAU ORICE ALTA FORMA JURIDICA DE ORGANIZARE IN CONFORMITATE CU STANDARDELE DE COMERT INREGISTRAREA DVS. ESTE O GARANTIE.
 • SUNTETI DE ACORD CA IN FORMULARUL DE COMANDA SA COMPLETATI INFORMATII CORECTE, CLARE SI REALE, INCLUZAND ORICE TIP DE INFORMATIE NECESARA PENTRU CONDITIILE DE PLATA SI ANGAJAMENTUL DE A VA ACTUALIZA IN MOD CORECT SI PERMANENT ACESTE INFORMATII.

 

2. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului il constituie furnizarea de catre Hostland.ro a urmatoarelor servicii:

A. Tipuri de Nume Domenii web disponibile:

 • Inregistrarea de nume de domenii web cu extensia .ro  .com.ro  .firm.ro,  .info.ro,  .nom.ro,  .org.ro,  .store.ro.tm.ro  dar si extensii internationale: .com,  .net,  .eu,  .org,  .info,  .biz,  .us,  .co.uk  si  .hu

Nota:
– Domeniile .RO sunt achizitionate pe perioadă nelimitată (pe viată), iar domeniile internationale sunt achizitionate pe perioadă limitată, avand posibilitatea de prelungire anuală pană in momentul expirarii, dacă prelungirea nu este efectuată domeniul va intra in perioada de carantină intre 60 si 90 de zile, iar pretul de recuperare al domeniului va fi mai mare decat suma standard initială.

– La cererea de intregistrare a domeniilor Beneficiarul se obligă sa respecte conditiile registrarilor :

Pentru domeniile .RO : www.rotld.ro/
Pentru domeniile .COM : http://www.icann.org/en/about/agreements/registries/com
Pentru domeniile .NET : http://www.icann.org/en/about/agreements/registries/net
Pentru domeniile .EU : http://www.eurid.eu/files/trm_con_EN.pdf
Pentru domeniile .ORG : http://www.icann.org/en/about/agreements/registries/org
Pentru domeniile .INFO : http://www.icann.org/en/about/agreements/registries/info
Pentru domeniile .BIZ : http://www.icann.org/en/about/agreements/registries/biz
Pentru domeniile .US : http://www.neustar.biz/enterprise/docs/misc/domain-name-registry/us_locality_registration_agreement_v2-0.pdf?__utma=1.1740125805.1345836442.1345836442.1345836442.1&__utmb=1.6.9.1345836511583&__utmc=1&__utmx=-&__utmz=1.1345836442.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)&__utmv=1.|2=Status=nusDir=1&__utmk=227081629
Pentru domeniile .CO.UK : http://www.nominet.org.uk/disputes/terms/newtermsandconditions/
Pentru domeniile .HU : http://www.domain.hu/domain/English/szabalyzat/szabalyzat.html

 

B. Tipuri de gazduire website:

 • Găzduire web (website) partajată.
 • Găzduire web (website) reselleri.
 • Inchirierea de servere virtuale.
 • Inchirierea de servere dedicate.

Nota:  Serviciul de găzduire web se referă la punerea la dispoziţia clientului a spaţiului de găzduire pe server, ceea ce inseamnă că site-ul va putea fi online, adică vizibil pe internet in browserele calculatoarelor cu două (2) condiţii:

1. Site-ul web să fie complet şi corect realizat de programatorul web / web designer-ul / web developerul care a realizat site-ul web;

2. NameServerele sa fie setate corect asa cum este aratat in email-ul primit de client la deschiderea contului de găzduire web.

– Serviciul de găzduire web oferit de S.C. Webhost Systems prin prin site-ul Hostland.ro nu include administrarea, mentenanţa, sau intervenţii de „reparaţii” ale site-urilor web carora le asigură găzduirea web. Serviciul de Support Hostland.ro intervine doar in situaţiile in care sunt probleme ce ţin strict de găzduire web acestea fiind probleme de server – unitatea tehnica ce asigură spaţiul de găzduire şi conectarea acestuia la Internet, practic vizibilitatea online a site-urilor web pe angajamentul de ” 99.9% uptime”.

– Firma de găzduire Webhost Systems SRL prin Hostland.ro nu este responsabilă de problemele de funcţionare ale site-urilor găzduite provocate prin intervenţia detinăţorilor de website in fisierele /codul site-ului sau de intervenţia persoanelor neautorizate sau care nu sunt de profesie in domeniul „Programare web” / Web Design / Web Development.

Recomandăm urmatorele:

– toti detinătorii de site-uri web in special cele construite pe platforme „Open Source” (Sabloane Gratuite) să realizeze „update-uri” (actualizari) periodice si să se asigure că site-urile ce le detin nu sunt vulnerabile. Organizatiile, Web-Developerii (dezvoltatorii web) ai cunoscutelor platforme web WordPress, Joomla, OpenCart, PrestaShop, Magento, Drupal, PhpBB si altele trimit detinătorilor de site-uri web prin mail sau interfata „Admin” notificări periodice pentru „update-uri” (actualizări) ale versiunii platformei web, fiind obligatia detinătorului să realizeze acesta. Este foarte important ca inainte de realizarea oricărui update (actualizari) a verisiunii platformei web sa fie realizat un backup complet al site-ului incluzand si bazele de date, aceasta deoarece uneori pot apărea erori in functionarea site-ului după realizarea actualizarii. In aceste cazuri se procedează la „urcarea” pe server a ultimului backup si contactarea unui profesionist in realizarea „update-ului’ (actualizării).

– intervenţiile in website-ul cel deţineti si pe care Hostland.ro il găzduieste sa fie realizate doar de persoana sau firma de web-design care a realizat site-ul web. In cazul in care nu mai aveţi o relaţie cu persoana sau firma care a realizat site-ul web este indicat sa contactaţi o persoană calificată sau o firmă de profil, deoarece de multe ori deteriorarea unui site web poate fi ireversibilă necesitand creearea unui site web nou.

– Firma de găzduire Webhost Systems SRL prin Hostland.ro nu este responsabilă in niciun fel de cazurile in care clientul deţine, găzduieste si utilizează pe serverele noastre un website realizat pe o platformă „open source” (adică un „template free” / şablon gratis descarcat de pe Internet) ceeea ce poate face ca site-ul astfel creeat să fie vulnerabil la atacuri cibernetice cunoscute sub termenii:  hacking, sql injection, penetrare, inserarea in fisiere / foldere a executabilelor, scripturilor de tip malware, mail php spam, phishing, etc.

 

Valoarea serviciilor si termeni de plata

Hostland Romania pune la dispozitia clientilor sai trei modalitati de plată:

a). Plata cu Bank Card-ul prin intermediul operatorului MobilPay (utilizarea unui card de banca tip VISA, MasterCard, Amex, etc);

b). Plata printr-un cont PayPal.

b). Transferul bancar. Emiterea de factură proforma pe baza cărora va trebui sa achitati contravaloarea produsului achizitionat la unul din ghiseele băncii. Se recomandă banca BCR la care Hostland Romania are cont deschis pentru rapiditatea maxima a tranzactiei.
O plata efectuata valabil nu are caracter returnabil, nici in cazul in care renuntati anticipat la serviciile de gazduire. Plata se face in lei la cursul de schimba BNR din ziua emiterii facturii proforme.

In caz de neplata Hostland Romania are dreptul de a intrerupe furnizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Prin intreruperea serviciului se intelege SUSPENDAREA serviciilor pana cand plata va fi efectuata. In cazul in care Perioada de Suspendare a serviviile depaseste 15 zile lucratoare Hostland Romania va putea proceda la stergerea contului de gazduire de pe serverele noastre. Decizia asupra intreruperii a serviciului de gazduire apartine in exclusivitate furnizorului Hostland Romania. Prin neplata serviciilor furnizate beneficiarul renunta de bunavoie in mod expres la alte drepturi si la protectie legala.

Solicitarea trecerii de la un abonament superior la unul inferior sau viceversa se poate face in orice moment, conform posibilitatii tehnice a furnizorului la acel moment.

Activarea serviciilor de gazduire web partajata, gazuire web reselleri, servere VPS sau servere dedicate se va face in cel mai scurt timp posibil din momentul confirmării plătii de catre banca furnizorului, de regula in 48 ore (h) acest timp fiind absolut necesar pentru setarea si configurarea servarului. Atunci cand apar variatii semnificative ale cursului valutar – respectiv conversia Euro/RON Hostland Romania poate schimba tarifele pentru serviciul de gazduire sau orice alta taxă existentă sau viitoare.

Perioada contractuală incepe din data in care serviciul dumneavoastră a fost activat, si rămane valabilă pentru perioada selectata de dumneavoastră in formularul de comandă. In cazul in care doriti sa renuntati la Serviciul furnizat de Hostland Romania trebuie să anuntati Hostland Romania (Departamentul Plati) despre aceasta in scris prin systemul tichet-mail, e-mail oficial sau personal.

Preturile sunt exprimate in Euro in valoare netă (fara TVA inclus), iar plata se va face doar in RON la cursul de schimb BNR din ziua emiterii facturii proforma.

Comenzile se vor putea face numai online, accesand adresa website: http://www.hostland.ro
Selectati produsul sau serviciul pe care doriti sa-l achizitionati urmand procesul de comanda, cand ati terminat de adaugat toate produsele si serviciile dorite apăsati pe butonul „Finalizare Comanda”
Introduceti datele dvs. personale sau ale firmei in formularul de inregistrare sau logati-vă in cazul in care sunteti deja client al hostland.ro
Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele prin click pe butonul „Finalizare Comandă”.
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: Numerar (Cash) direct la ghiseul bancii, Credit Card / Debit Card, Ordin de Plată sau Mandat Postal.

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor si sau/produselor comandate in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Clientul are obligatia sa introducă in formularele de comanda date complete, corecte si reale. Neindeplinirea acestei obligatii atrage in mod automat anularea comenzii si/sau stergerea contului Clientului (Beneficiarului). Hostland Romania nu poate fi sub nici o forma făcut raspunzator pentru neplăcerile ce pot fi cauzate de furnizarea de catre Client a unor date care nu sunt complete, corecte si reale.

Prin bifarea casetei „Confirmati ca ati citit si că sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare” si apasarea pe butonul „Finalizează comandă”, beneficiarul declară că a furnizat date corecte, complete si actuale si că este de acord cu termenii acestui contract.

După finalizarea comenzii o factură proforma in format electronic este emisă automat de catre sistemul nostru web si se trimite către adresa de e-mail a clientului introdusă in formularul de inregistrare.

Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii plătii pentru serviciul sau produsul comandat. Aceasta factură proforma nu are valoare contabilă ar poate fi utilizată in ultimă instantă ca factură in lipsa facturii finale.

Plata se va efectua in avans catre S.C. Webhost Systems S.R.L., in termen de 5 zile lucratoare de la emiterea facturii proforma, in contul RO39RNCB0523137925980001 deschis la Banca BCR – Bucuresti sau cu bank-cardul prin intermediul procesatorului de plati online Mobilpay.ro sau printr-un cont Paypal, sau prin transfer bancar sau direct la ghiseul unei bancii.

Hostland.ro Romania are dreptul de a suspenda orice cont de gazduire web dupa trecerea a 5 zile lucratoare fară ca plata datorată sa fi fost efectuată.

Preturile sunt exprimate in modnea europeana (EURO), in valoare neta.
Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.
Toate facturile si platile sunt calculate in RON (lei noi).

Clientul este obligat sa verifice sumele utilizand cursul de schimb BNR din ziua plasarii comenzii.

Emiterea facturii finale se va face dupa confirmarea platii facturii proforma ce va fi pusa la dispozitia Clientului in format electronic in „Panoul de control – clienti”.

Inceperea furnizarii serviciului de gazduire website catre Client si/sau inregistrarea, rezervarea sau prelungirea domeniului web comandat de catre Client se face in maximum 24 de ore de la confirmarea platii de catre bancă.

Renuntarea la Serviciul de Gazduire web inainte de termen (inainte de incheierea perioadei facturate)

In cazul in care clientul renunta la serviciul de gazduire web de orice tip (incluzind inchirierea de server virtual sau server dedicat), societatea comerciala prin care hostland.ro isi desfasoara activitatea nu este obligata sa returneze suma achitata pentru acel serviciu de gazduire web si nici parte din acea suma.

 

3. UpTime

Hostland.ro Garanteaza un Uptime de 99,9% / lună, ceea ce inseamnă ca acea diferentă 1% din cele 720 h dintr-o luna de zile echivaleaza cu un downtime (perioada de intrerupere serviciu) de 7.2 h / luna, perioada in care tehnicieni pot programa activitati de intretinere sau upgrade in cadrul infrastucturii. Aceasta nu inseamna ca astfel de activitati vor avea loc in fiecare luna, din contra activitati de intretinere/upgrade au loc mult mai rar, odata la 6 luni sau chiar la un an, ceea ce indica faptul ca in celelalte luni uptime-ul este de fapt 100%. Si mai mult decat atat, tehnicienii vor incerca să programeze astfel de activitati de intretinere sau upgarde in timpul noptii, atunci cand traficul coboară la cote minime.

 

4. Transferul site-urilor de pe un server web pe un alt server web

Hostland.ro oferă transferul gratuit al site-ului web oricarui nou client cu conditia ca vechiul serviciu de hosting (găzduire web) să utilizeze softul cPanel – WHM. In cazul in care vechiul serviciu de hosting (găzduire web) utilizeaza un soft de hosting altul decat cPanel-WHM (cum ar fi:  DirectAdmin sau altele) Hostland.ro nu va putea fi responsabil de eventuale erori de functionare a site-ului apărute după transferul astfel realizat.

 

5. Backup

Backup-ul se realizeaza săptamanal pentru fiecare website in parte acestea fiind realizate (depozitate) pe hard Drive-uri externe (in afara contului de gazduire web). Ultimul backup realizat va inlocui intodeauna backup-ul mai vechi existent pe hard Drive-ul external cu o săptamana inainte.

 

6. Utilizări Interzise

Serverele Hostland Romania si systemele integrate ale acestuia vor putea fi folosite numai în scopuri legale si conform legislatiei nationale si internationale in vigoare. Transmiterea, stocarea ori distribuirea oricăror informaţii, date sau materiale care încalcă dispoziţiile nationale si internationale legale în vigoare sau care, în mod direct pot facilita încălcarea oricărei prevederi legale, este interzisă.

Clienţii Hostland Romania se angajază să nu folosească serviciile furnizate de noi sub nicio formă şi în nicio circumstanţă pentru comunicarea de, referirea la sau direcţionarea către niciunul/una din următoarele:

 • materiale sau conţinut informaţional ce încalcă drepturile de autor, drepturile asupra mărcilor inregistrate (Copyright) precum şi orice alt drept de proprietate intelectuală aparţinând unei terţe persoane;
 • pronografia infantilă este strict interzisa nefiind acceptata de Hostland Romania chiar daca website-urile cu acest gen de continut va fi prevazut cu pagini de avertizare catre vizitatori asupra continutului ce urmeaza a fi vizionat.
 • pornografia inantilă, imagini sau video sexuale explicite ilegale, texte cu conţinut sexual explicit interzise de legile in vigoare, fără luarea în considerare a condiţiilor legale impuse în aceste cazuri cum ar fi pagini de avertizare pentru Continut- Adult, imagini semitransparente suprapuse peste imaginile ce contin nuditate, pornografie, sex, obscenitate, etc.;
 • instgare la violentă, amenintări, abuz, defaimare, hărţuire, declaraţii calomnioase;
 • orice imagine, video sau text menit să incite la violentă sau încurajarea xenofobiei;

Mai departe vom lista activităţile interzise:
– folosirea serviciilor Hostland.ro Romania în vederea creeării sau transmiterii de viruşi informatici, worms, flooding, mail bombing ori angajarea în atacuri de tip denial of service;
– utilizarea de scripturi pentru proxy sau IRC, sau de tipul FormMail, PhpShell sau altele similare, inclusiv scripturi comerciale ce conţin găuri de securitate cunoscute, Chat room- uri; boţi IRC Egg Drpos, trackere torrent, s.a;
– colectarea de informaţii personale pentru utilizarea acestora în scopuri ilegale;
– accesul neatorizat la date, sisteme sau reţele (phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, etc), incluzând orice încercare de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea sistemului ori a reţelei sau de a creea breşe de securitate fără autorizarea proprietarului reţelei sau sistemului;
– orice intervenţie asupra serviciului furnizat către un user, asupra unui server ori reţele precum: mail bombing, flooding, spam sau alte acţiuni deliberate de supraaglomerare a sistemului;
– falsificarea pachetelor TCP-IP sau oricărei părţi a header-ului (antetului) unui email;

– Activitea de SPAM (transmiterea de mesaje nesolicitate) initiata din conturile de client existente pe serverele operate de hostland.ro va avea ca urmare suspendarea contului fara notificarea in prealabil a clientului in cauza.

– Periodic, administratorii de sistem vor trimite clientilor sai (ce au website-uri gazduite pe serverele hostland.ro ) recomandari de „website upgrade” (instalarea de module / scripturi noi) pentru protejarea website-urilor si buna lor functionare. Nerespectarea repetata a recomandarilor administratorilor hostland.ro de catre clienti cu privire la efectuarea de „website-uprade” poate avea ca efect imediat suspendarea conturilor in cauza fara notificarea in prealabil a clientului in cauza.

Orice script care presupune un potenţial risc de securitate sau poate afecta performanţa serverelor ori securitatea Reţelei va fi în mod automat închis sau îndepărtat, fără notificarea prealabilă a Clientului.

În virtutea dispoziţiilor Legii comerţului electronic nr.365/2002, cu modificările ulterioare, Hostland va acţiona rapid în vederea eliminării si/sau blocării accesului la orice activitate sau informaţie care, prin natura sa, poate vătăma drepturile unui terţ.

 

7. Proprietatea intelectuală

Hostland Romania este singurul proprietar al materialelor şi informaţiilor disponibile pe WebSite-ul www.hostland.ro

Clienţii sau vizitatorii WebSite-ului www.hostland.ro nu vor putea copia, reproduce in parte sau in intregime, distribui, comunica public sau retransmite niciun material sau părţi ale acestuia, sub nicio formă şi prin nicio modalitate fara acordul in scris al Hostland Romania – prin reprezentatii acestuia .

Denumirea „Hostland Romania – Premium Hosting Provider” şi logo-ul inserat fiecărei dintre aceste pagini web reprezintă mărci înregistrate (Copyright) la nivel naţional şi internaţional de catre Hostland Romania şi/sau firma prin care-si desfasoara activitatea specifica.

 

8. Proprietatea intelectuală

Prezentele dispoziţii sunt aplicabile tuturor Utilizatorilor Hostland Romania, înţelegându-se prin aceştia atât vizitatorii website-ului www.hostland.ro (denumit în continuare „Website”) precum şi Clienţii oricăruia dintre Pachetele sau Serviciile ofertate pe Website. Scopul prezenţilor termeni şi condiţii de utilizare este de a asigura că Utilizatorii site-ului hostland.ro folosesc serviciile în considerarea drepturilor şi intereselor tuturor participanţilor pe piaţa informaţională şi în conformitate cu regulile reţelei Hostland Romania.

9. Suportul Tehnic

Suportul Tehnic este oferit gratuit, online, in fiecare zi, de Luni pană Dumnică, 24 de ore din 24 ore, inclusiv in zilele de sărbători legale sau religioase.

Timpul de răspuns la sesizarile clientilor nostrii este intre 3-8 ore, iar noi facem toate eforturile posibile pentru a rezolva orice problemă tehnică ce intra in atributiile noastre in acest interval dat. Sunt situatii cand o problemă tehnică necesită 24 ore, 48 ore sau chiar mai mult, iar in caz acest angajament iese din calcul. Spre exemplu, modificarea zonelor DNS, schimbarea IP-ului, actualizarea NameServerelor dureaza de regula 48 de ore. Alte interventii cum ar fi cele de modificare de cod fisiere site, Baze de Date site, delistare a IP-ului de server si/sau a domeniului din ‘BlackLists’ sau transfer date site, pot dura pană la 6-7 zile. Atunci cand IP-ul de server sau un domeniu este listat in ‘BlackList’ acesta probleme este in afara controlului nostru si de aceea rezolvarea problemei necesită contactarea si solicitarea scrisă de catre noi a autoritătilor ce detin acele ‘BlackLists’, in consecintă nu ne pot fi imputate nouă aceste deficiente de functionare a sistemului de email sau de altă natură, cauzate de listarea in ‘BlackLists’ a IP-ul de server sau a oricarui domeniu găzduit pe serverele noastre.

Pentru orice intrebări sau neclarităti, ne puteţi consulta la telefon sau pe adresele de e-mail afisate in pagina de Contact.