Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Servere VPS

 

Spatiu

Burst Ram

CPU

HDD in RAID 10

Trafic lunar

IP-uri dedicate

HDD Hot Swap

Sursa Hot Swap

Sistem de operare

LiteSpeed Web Server

Domenii gazduite

Protectie standard

Panou Control

Antivirus & Antispam

UPS Power Backup

 

VPS Cloud 1

19.90€
pe Luna

20 GB

1024 MB Intel Xeon 16 Cores Clock: 1.8 GHz Cache: 4096 KB SSD HD-RAID 10 1 TB 1 Redundanta Dubla La alegere din 4 Nelimitat Da Cloud + DDOS cPanel-WHM DirectAdmin Windows Gratuit

VPS Cloud 2

28.90€
pe Luna

40 GB

1024 MB 2.2 GHz SSD HD-RAID 10 2 TB 1 Redundanta Dubla La alegere din 4 Nelimitat Da Cloud + DDOS cPanel / DirectAdmin Gratuit

VPS Cloud 3

34.90€
pe Luna

50 GB - backup inclus

8536 MB 2.5 Ghz SSD HD-RAID 10 3 TB 1 Redundanta Dubla La alegere din 4 Nelimitat Da. Cloud+DDOS cPanel / DirectAdmin Gratuit

VPS Cloud 4

39.90€
pe Luna

80 GB

2048 MB 3.1 GHz SSD HD-RAID 10 4 TB 1 Redundanta Dubla La alegere din 4 disponibile Nelimitat Da. Cloud + DDOS cPanel-WHM DirectAdmin Windows Gratuit
hostland.ro lanseaza la 01 August 2013 Oferta VPS CLOUD!

Cele mai mici preturi la VPS Cloud din Romania! Super Calitate la preturi mici !

Panoul de control (la alegere) cPanel/WHM sau Direct Admin este inclus in pretul afisat !

Softaculous1 Click Install a peste 300 scripturi este inclus in pretul afisat !

NenumarateTemplate-uri: Centos, Freebsd, Ubuntu, Windows, etc.

Free SEO submission – Puteti inscriere gratuit site-ul Dvs in peste 150 motoare de cautare (Submit Your Site in More Than 150 Search Engines).

quality-16

Quality SSD

up-time-16

99,9% UpTime

activation-16

30 min Activation

cloud-16

Cloud backups

os-16

OS la alegere

suport-16

24/7 Support

gri-alb-star

Aveti nevoie de un VPS cu resurse mai multe decat cele din tabelul de mai sus ?

Nicio problema, consultati tabelul de mai jos si contactati-ne pentru a va activa VPS-ul la preturi ce sfideaza concurenta din Romania dar si din strainatate .

Despre VPS Cloud
VPS (Virtual Private Server) este astazi solutia cea mai buna de Gazduire Web profesionala deoarece gratie tehnologiei un VPS este mai stabil decat un server dedicat iar performatele VPS-ului poate depasi performantele server-ului dedicat daca alegeti unul cu resurse foarte mari.

In ciuda pretului destul de mic, VPS-ul NU trebuie confundat cu un pachet de “Reselleri” sau cu unul de Gazduire web Partajata. Trebuie retinut faptul ca un VPS este totusi ca si un server dedicat avand resurse proprii – respectiv Memorie (RAM) proprie, un Hard Drive SSD (de viteza) propriu, Raid 10 hardware si IP-ul propriu (doar site-ul/site-urile dumneavoastra vor fi sub acel IP) – ceea ce nu este valabil la un pachet de “Reseller” sau Gazduire Partajata (Shared Hosting). Pe langa aceste resurse proprii mai beneficiati de panou de control la alegere intre cPanel / WHM sau Direct Admin si deasemenea de alegerea unui sistem de operare din cele 4 oferite de noi:
> Centos | Debian | Ubuntu | FreeBSD | Windows <

cPanel and Direct Admin pot fi adaugate sistemului de operare Centos.

O alta deosebire esentiala si avantajoasa este ca atunci cand un server dedicat are “Down time” (adica “a picat”) este necesar de un timp intre 1-6 ore pentru a-l reporni (in functie de cauza ce a provocat caderea), in timp ce un VPS de ultima generatie porneste instant dintr-o alta partitie a multi-server-ului in acelasi cluster unde toate datele au fost copiate automat.

Un alt avantaj este tehnologia “Cloud hosting”
In traducere Cloud Hosting inseamna Gazduire web in tehnologie NOR (izolare). Acest serviciu de gazduire web livrat dintr-o retea (un bloc) de servere interconectate, este considerat “cloud hosting”(gazduire web nor) cand este furnizat dintr-un sistem multi-server, total redundant in care resursele sunt scalabile dinamic (se pot modifica rapid si usor) fiind virtualizate prin programe de partajare foarte avansate.

Daca afacerea dumneavoastra este la inceput si doriti un server profesional, iar resursele financiare nu va ofera posibilitatea achizitionarii unui server dedicat, atunci VPS Cloud este algerea ideala oferind puterea severelor dedicate la un pret mai mic.

Cu ajutorul sereverelor noastre deveniti practic stapan pe administrarea serverului si ale website-urilor gazduire, aveti posibilitatea de a modfica resursele sistemului, de a instala aplicatii noi, module la nivel de server, re-startare server , precum si diverse tipuri de software in functie de necesitatile site-ului dumneavoastra.

Cu un server VPS beneficiati de panoul de control la alegere iar cu acesta fiecare cont de gazduire poate fi modificat dupa cum doriti, puteti sa-i mariti sau micsorati spatiul de stocare date, banda de trafic, numarul domenii add-on, domenii parcate, numarul de conturi FTP, SQL, Baze de Date, eMail, etc.

Oferta Hostland.ro de gazduire VPS CLOUD vine cu o multime de caracteristici

VPS Cloud Features

 • vazutSetup in maximum 30 minute
 • vazutNever overloaded – Fast IO
 • vazutGigabit Network
 • vazutMonthly Pricing – cancel anytime
 • vazutOpenVz or KVM (more info)
 • vazutCluster DNS
 • vazutMultiple operating systems at your choice
 • vazutFull Control – root or admin
 • vazutStart, Stop, Reboot
 • vazutInstant reinstall
 • vazutAutomatic updates fara neceitatea restartarii
 • vazutUptime Monitoring
 • vazut24/24/7/7 Support prin “Ticket system”, E-mail & Telephone.

VPS Cloud Upgrades – contra cost

 • vazutAdditional IP – 1,90 euro / luna / IP. Exemplu: 5 IP-uri in plus (fata cel unic alocat) vor costa 5 euro/luna in plus).
 • vazutFantastico – 2 euro / luna
 • vazutKsplice – 4 euro / luna

Nota:

Activarea in maxium 30 minute de la primirea confirmarii platii de catre hostland.ro

Pentru Upgrade-uri/Addon-uri contra cost contactati Support-ul prin deschiderea unui Ticket sau Telefonic. Daca alegeti sa deschideti un ticket rugam specificati in mail toate detaliile cu privire la ceea ce doriti in plus ca hardware/software/serviciu pentru serverul VPS Cloud ales.

Serverele VPS Cloud pot fi achizitionate pe o perioada de minimum 30/31 de zile.

Tarifele produselor sunt exprimate in euro si NU contin TVA.