Redesign companie si site

Schimbari Companie

Orice firma ajunge intr-un moment in care trebuie sa ia o decizie manageriala in legatura cu imbunatatirea serviciilor si a strategiei de marketing.
Pentru a putea atinge cele doua obiective s-a decis schimbarea echipei de conducere, noua echipa propunand ridicarea calitatii serviciilor, entuziasm si suport tehnic superior celui precedent.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor solutii web excelente. Fie ca este vorba de un simplu pachet standard de gazduire web sau un server dedicat, ambele produse vor fi configurate de catre profesionisti pentru a satisface ultimile nevoi si tendinte din domeniu, precum si un suport tehnic caruia ‘ii pasa’ de problemele dumneavoastra, nu doar le rezolva.

Viziunea noastra este de a ne cunoste cat mai bine clientii si nevoile lor, pentru a putea imbunatati continuu solutiile web oferite.

Schimbari Site

Tocmai pentru ca am inteles nevoile clientilor nostri de a folosi un website modern si simplu de navigat, am ales sa va oferim un nou www.hostland.ro
Prin acest redesign s-a dorit schimbarea a tot ceea ce inseamna Hostland, incepand cu logo-ul, produsele, preturile pana la layout-ul site-ului.

Alegerea partenerului web potrivit este foarte importanta in ceea ce inseamna cresterea afacerii dumneavoastra. Va recomandam cu incredere Hostland, oferindu-va toate solutiile web de care afacerea dumneavoastra are nevoie pentru a reusi online.

Comentarii

1 thought on “Redesign companie si site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *