Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

postari ridicole si mincinoase ale concurentei neloiale gazduire-web

Concurenta neloială pe Internet –

Postari ridicole si mincinoase pe forumuri si bloguri ale concurentei neloiale in legatură cu serviciile de găzduire web

 

Am intrat pe piata romanească si Internatională de Servicii web / Inregistrare Domenii in Noiembrie 2012, acesta piată fiind deja saturată de tot soiul de firme mai mari sau mai mici, mai vechi sau mai noi si chiar de individuali ce ofera servicii similare pretinzand a fi „societăti comerciale legale”.

Cum era de asteptat, intrarea noastră cu preturi foarte mici pe piata romanească de Gazduire web si Inregistrare Domenii web,  a generat nemultumirea si invidia firmelor existente, iar unele dintre acestea au inceput o adevarată campanie de atacuri si denigrare la adresa noastră postand pe forumuri si bloguri afirmatii neadevarate, neverificate, ba chiar mai mult decat atat chiar si minciuni sfruntate fară nicio logică, pe care le veti putea vedea mai jos – deoarece sunt doar 4 in total.

ATENTIE ! Informatii Importante  despre ce sunt cu adevarat unele Forumuri si Bloguri:

– Forumurile si Blogurile Nu sunt site-uri oficiale, si de aceea postările pe aceste site-uri sunt Nule. De ce postarile sunt nule ?

Postările pe forumrui si bloguri sunt nule din 2 motive:

1. Forumurile si Blogurile NU sunt site-uri oficiale, nu parteneriază cu site-uri guvernamentale abilitate sa inregistreze reclamatii de la consumatori sau sa verifice comerciantii;

2. Postarile pe Forumuri si Bloguri sunt intodeauna „Pro si Contra”, astfel incat postarile pozitive le anulează pe cele negative si atunci avem rezultatul… Zero in ce priveste formarea opiniei unui cititor de blog/forum.

De cate ori n-ati intrat pe un forum unde ati citit atat postări pozitive cat si negative despre o anume firmă sau un anume produs ?  Da, acesta este adevărul, iar la final nu mai stiti pe cine sa credeti, pe cei ce vorbesc de bine sau pe cei ce vorbesc de rău.

De exemplu, matematic vorbind  +5 (postari pozitive)   +   -5 (postări negative)  = 0 („Zero” pentru formarea unei opinei obiective),  si atunci de ce să va pierdeti vremea citind articole neoficilale si neverificate pe forumuri, in loc să intrati pe site-urile oficiale si guvernamentale cum ar fi:

Registrul Comertului ,   Lista de Firme , ANPC , etc. sau si mai relevant, sa contactati direct clientii activi ai firmei / site-ului in cauză – clienti ce sunt abonatii serviciilor noastre – si care sunt cei mai indreptatiti să vă spună despre calitatea produselor, serviciilor si suportul tehnic prestate de un site sau o societate comercială.

Forumurile si Blogurile au devenit deja „uneltele” acelor firme ce isi apară propriile interese, dau replici si isi atacă concurenta prin acestăa practică neloială. Si noi – de exemplu – ne putem face un asemenea forum sau un blog, acesta  se poate face in 3-4 zile, fără sa ne coste nimic,  ni-l facem noi. După ce punem blogul pe Internet creeam vreo 30 de useri (că nici asta nu ne costă nimic) si incepem să scriem la sectiunea „Gazduire web / WebHosting” postari de genul:

Noi, hostland.ro  suntem „cei mai tari” din Romania./

Firma „cutare” de găzduire web… este praf  iar personalul deasemena./

Eu, Dorel am luat găzduire web de la firma „cutare” si vă spun că sunt niste neprofesionisti si niste nesimtiti, etc, etc./

Eu Vasilică am luat găzduire de la hostland.ro si sunt foarte multumit, va recomand cu incredere, etc, etc./

Ati auzit că exista firma „cutare” si ca folosesc numele „cutare”? Cum de li s-a permis, cred ca e un site pirat, de ce nu li se inchide site-ul? etc, etc./ Invidia e mare…

Si atunci NOI va intrebăm:  Cine poate să mai creadă astăzi in Forumuri si Bloguri ?

Un Sfat bun din partea celor avizati:

Credeti in voi insivă si in deciziile proprii, credeti in site-urile oficiale, credeti in clientii nostrii pe care-i puteti intreba direct despre cine suntem si ce facem noi – hostland.ro – vizitând pagina Portofoliu Clienti.

 

In TOTAL sunt DOAR 4 EXEMPLE pe 3 Bloguri care au postat negativ despre noi… nesemnificativ raportat la numarul de bloguri existente:

1. Am gasit de exemplu o postare pe blogul ExpertHost:

Sponsorizare echipa de fotbal CSS2 Târgoviște

un topic deschis de un idiot – pentru ca altfel nu poate fi categorisit:  „Cum sa te feresti de tepe de la Hostland

Inainte de toate acest individ nici măcar nu a incercercat să cumpere ceva de pe site-ul hostland.ro deci nu a fost inregistrat ca utilizator / client activ al site-ului nostru.

In postarea respectivă NU se dă -bineinteles- niciun exemplu de „Tzeapă” pentru simplu motiv că nu a existat asa ceva. Nu exista inregistrata nicio reclamatie la ANPC sau la altă autoritate de stat in legatură cu website-ul hostland.ro sau cu firma prin care site-ul operează fiind detinut de acesta.  Cu totii stim ca o „teapă” este aceea cand plătesti pentru ceva si nu primesti produsul sau serviciul pentru care ai plătit.

Plătile către hostland.ro (a clientilor inregistrati) pentru produsele sau serviciile prestate se fac NUMAI prin intermediul băncii. Cum s-ar putea da tzeapă ? Despre ce vorbim aici ? Evident… ineptii postate de un imbecil invidios ce „face jocul” concurentei neloiale.

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2. Am mai găsit pe forumul Softpedia:

http://www.forum.seopedia.ro/comunitatea-seopedia/26819-hostgator-ro-poftim.html

„Este legal asa ceva? Site-ul in cauză foloseste acelasi nume (si oferă acelasi tip de servicii) cu cel al HostGator.com.”

Se vede cat de intrigat este cel care a postat acesta! Noi il sfătuim sa stea linistit pentru ca are cine să-si faca probleme in acesta privintă, respectiv patronul site-ului hostgator.com din SUA, care oricum… stie de noi de doar… 7 ani de zile. Deasemenea, in acceptiunea „luminatiei” sale, noi ar trebui sa vindem… parizer sau biscuiti, nicidecum servicii de gazduire web, Cum de ne-am permis asta?

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

3. Tot pe acest „faimos” forum am mai gasit:

http://www.forum.softpedia.com/Webmaster-Corner/Web-Hosting-Forum

Cat despre hostland.ro, nu stiu ce drept au avut să folosească numele hostgator.com”

Altul care „moare” de problema numelui Hostland

„Prieteni” (ce ati postat acolo), nu va mai agitati ca dăuneaza grav sănătatii ! Asa cum există:

Google.com  >>> exista si Google.ro

asa cum există:

BMW.com   >>>  exista si BMW.ro

si asa cum exista:

HostGator.com >>> există si hostland.ro

Mai există si intelegeri contractuale intre companii, există si legi ce reglementeaza aceste aspecte…

Dar mai există si multă prostie si din păcate se trateaza foarte greu, sau nu se tratează de loc pentru unii – ca cei ce au postat pe forum.

Un vechi proverb românesc spune:  „Prostul moare de grija altuia iar câinele de drum lung

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

4. Pe blogul Zoso – un blog găzduit gratuit de webfactor – detinatorul blogului, un mincinos senil (pe care-l vom chema in fata instatei de judecată), afirmă nici mai mult nici mai putin că suntem un site… „PIRAT” iar in continuare, minte cu nerusinare că „Nu avem numere de telefon afisate pe site iar societatea comercială nu are datele la vedere.

Mentionăm ca numerele de telefon si datele societatii comerciale au fost afisate chiar in ziua in care site-ul a fost lansat, respectiv 19 Noiembrie 2012. Cât de prost poate sa fie acest proprietar de blog ? Da, foarte prost dar si senil, este cat se poate de evident cum „actionează” competitorii nostrii. Mai mentionam ca pe acest bolg „dictatorul-proprietar de blog” care a postat acestă „mizerie”, nu aprobă niciun coment in favoarea hostland.ro (ne-au informat chiar unii dintre clientii nostrii) care au postat pozitiv despre noi si nu li s-au aprobat acele articole. Si iar va intrebam:  Despre ce vorbim aici ? Despre un blog pe care sunt aprobate si afisate doar postarile negative inderpatate spre noi ? Acesta nu mai este un blog serios, acesta este doar o „unealtă” mizerabilă a Concurentei Neloiale dar si „jucăria unui nebun – care va plati candva”.

http://www.zoso.ro/hostgator-romania

Voi știați că există hostland.ro? Și nu e HostGator ăla din America, e un site pirat, înregistrat pe persoană fizică și găzduit în SUA. Amuzant. Și mai amuzant e că stau pe WordPress, dar n-au un număr de telefon de contact sau numele firmei la vedere.

– Cat de idiot trebuie sa fie acest individ care a postat acesta ineptie?  Numerele de teledon sunt 3 si regasesc in absolut toate paginile site-ului inca de la lansarea acestuia pe Internet.

Da, Domeniul web hostland.ro  este inregistrat pe numele patronului si asta nu contravine niciunei legi… deci care este problema ? Ei bine nu este nicio problema pentru absolut nimeni, probelma este doar a D-lui „Zoso”- (detinatorul de blog), pentru ca a mai aparut un site care-i face lui concurenta, un site ce ofera produse mai calitative la returi mult mai mici.

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Sunt 4 postari in total (ceva foarte redus pentru dimensiunea numarului de utilizatori de Internet din Romania) si dupa cum puteti vedea, sunt doar afirmatii ridicole si mincinoase cu scopul de a discredita site-ul hostland.ro si Societatea Comerciala Professional Solutions INTL S.R.L. prin care site-ul isi deruleaza activitatea in conditiile legilor din Romania dar si din strainatate.

Iata insa si ce scrie unul dintre primii nostrii clienti (un webdesigner) ce detine un website superb pe care si l-a realizat singur:

—————————————————————————————–

Re: [Ticket ID: 695890] – Un nou Ticket Support a fost Deschis

From: K******** C******** Add contact  k********_c@yahoo.com
To: support@hostland.roAdd contact
Date: Wednesday 20:49
Message: 70 of 685 < | >

„Am vazut , am dat  mai demult peste acele link-uri insa nu le-am dat atentie, Zoso e un parazit, comenteaza tot ce prinde,  un tip frustrat, nimic nou. Nici el nu stie de ce are pr5 sau probabil stie… mai posteaza din cand in cand poze cu cate o tipa la care viseaza noaptea. Restul.. sunt doar vorbe. E imposibil sa faci ceva maret in lumea asta fara a fi observat si criticat, sau mai chiar rau in unele cazuri.  Insa asta e o lectie si un sut in fund, in sensul bun: „Un sut in fund e un pas inainte”. Statisticile spun ca: „9 din 20 de oameni se pot lasa influentati de forumuri” insa asa e la inceput, efectul se vede mai incolo. Atata timp cat oferiti servicii bune si stiti sa le mentineti, nu  trebuie sa aveti de-aface cu dastia mici care arunca cu pietre aiurea  fara sa  fi incercat inainte serviciul sau produsul hostland.ro
Daca devin nesimtiti… mai bine ii invitati pe cale legala in alt loc unde sa spuna fata in fata care e problema lor. Nu pe un blog, pe blog poate orice neavenit sa spuna orice. Articolele sunt irelevante din moment ce clientii Hostgator sunt multumiti si aveti destule astfel de exemple.

O imagine buna v-o claditi in timp si cu munca 🙂

Eu nu m-am apucat sa fac N comentarii sau bloguri despre nemultumirea mea de fostul host. Le-am atras atentia de N ori, insa stiau singuri ca au probleme si ca dadeau tepe aiurea luand bani de la fraieri, iar pentru a pune site-ul inapoi on cereau bani iar, problema fiind de la ei, evident.

I-am lasat, nu e timp astazi pentru persoane de acest gen. La un moment dat, doar cei care sunt cu adevarat buni ies in evidenta.

Numai bine.”

___________________________________________________________________________________________

Din nefericire aceasta este Romania noastra unde primeaza proverbul:  „Sa moara si capra veciului”. Cand cineva realizeaza ceva benefic, calitativ si accesibil ca pret pentru consumatori, intodeauna se gaseste unul sau mai multi invidiosi care incerca sa discrediteze, deoarece in astfel de actiuni consta „Competitivitatea” in Romania… in loc sa incerece sa faca ceva si mai bun si mai calitativ pentru cetatenii consumatori. Noi suntem optimisti si speram ca in urmatorii ani se ajunga civilizatia si in Romania iar legea Concurentei neloiale sa-si faca treaba.

De aceea, noi incurajam vizitatorii nostrii sa se informeze bine si corect despre noi inainte de a decide rezervarea unui domeniu web si achizitionarea unui serviciu de gazduire.

Totusi, in ciuda postarilor negative ale concurentei noastre, acele postari ne-au adus foarte multe vizite si au generat multe vanzari. In cele peste 8 luni de activitate hostland.ro a reusit sa inregistreze peste 3.000 de abonati dintre care peste 73% sunt societati comerciale. Este adevarat ca am si cumparat doua firme mai mici de „Web Hosting”, dar peste 1.100 de clienti s-au inregistrat direct pe site-ul nostru si sunt multumiti, pentru ca au crezut in noi si le multumim pe acesta cale.

Va multumim !

 

IN CONCLUZIE:

Dragi vizitatori,

NU va lasati influentati de concurenta neloiala de pe Internet, care ofera gazduire gratuita detinatorilor de forumuri si bloguri pentru a posta articole denigratoare si/sau mincinoase la adresa altor companii ce le sunt concurenti directi.

Acesti indivizi care apeleaza la practica de concurenta neloiala prin postari mincinoase si denigratoare au ajuns „atat de departe” incat isi creeaza propriul bolg sau forum pentru a ataca concurentii lor directi.

Lasandu-va influentati de acesti indivizi ce fac uz de Concurenta Neloilala, lasati de fapt ca decizia pentru ce veti alege sa fie a lor si nu a dumneavoastra. Nu lasati sarlatanii sa decida pentru dumneavoastra, va sfatuim sa va informati corect, sa verificati cu atentie firma pe site-ul  Registrul Comertului  sau  Lista de Firme,  sunati si intrebati clientii nostrii pe care-i puteti gasi in pagina Portofoliu Clienti – hostland.ro  si  doar dupa aceea luati o decizie corecta pentru Inregistrarea Domeniului web ales, sau pentru un Serviciu de Gazduire web de calitate la un pret rezonabil.
_______________________________________________________________________________________________________