Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Metode de plata

Payment methods with PayPal, MasterCard, MaestroCard, VisaCard, MobilPay Online, BCR bank si VerSign

Modalitati de plata oferite de Hostland.ro Romania clientilor sai:

Hostland Romania pune la dispozitia clientilor sai cinci (4) metode de plata :1. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR;

1. Plata Online – utilizand orice card emis de orice banca: VISA, MasterCard, AmericanExpress, etc.
2. PayPal International.
3. Transfer Bancar, Ordin de Plata (O.P.), Banking online (24 h banking).
4. Plata directa, la ghiseul bancii BCR.

Detalii Modalitati de plata

 

1. Plata ONLINE – prin card

Platile prin card, se proceseaza prin intermediul portalului de Plati Online pus la dispozitie de catre cel ami mare procesator din Romania: MobilPay. Acesta modalitate este avantajoasa deoarece nu se percepe nici un comision pentru tanzactii cu cardul.

Tranzactiile prin cardul de credit/debit sunt 100% securizate prin cel mai eficient sistem de criptare (codifiare) aflat in acst moment pe piata online.
Activarea serviciilor se face in cateva minute de la confirmarea platii.

 

2. Plata prin PayPal

PayPal este cea mai utilizata metoda de plata pe plan mondial. Plata serviciilor se poate face in momentul finalizarii comenzii selectand metoda de plata PayPal sau direct din Zona Client.
Activarea serviciilor se face in cateva minute de la confirmarea platii.

 

3. Plata prin Transfer Bancar / O.P. / 24 h banking

Pot fi efectuate plati in contul deschis la BCR – orice sucursala din Romania sau Europa.

BCR: RO39RNCB0523137925980001

Activarea serviciilor se face in cateva minute de la confirmarea platii pe extrasul bancar sau prin copie dupa OP (ordinul de plata) semnat si stampilat de catre banca.

 

4. PLATA DIRECT la Ghiseul Bancii unde aveti cont deschis sau la PLATA directa la un Oficiu Postal. (pentru aceste tipuri de plati va trebui sa prezentati la ghiseul bancii sau postei factura emisa de Hostland Romania).

 

Mai multe detalii / instructiuni – Modalitati de PLATA

1. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Metoda de plata prin transfer bancar este deja utilizata de majoritatea comerciantilor online locali, iar aceasta metoda vine in ajutorul comerciantilor in urmarirea corecta a comenzilor si urmareste automat transferul de bani de la client in contul comerciantului, ceea ce inseamna reducerea costurilor si a timpului de livrare.

Ca si procedura de plata, dupa ce clientul a ales modalitatea de plata prin transfer bancar, i se genereaza un cod pe care il semnaleaza in descrierea tranzactiei, apoi face plata in contul Netopia, fie prin internet banking, fie in numerar la ghiseul bancii. Dupa finalizarea acestei operatiuni, mobilPay genereaza automat o notificare catre comerciant, confirmand astfel incheierea tranzactiei. In acest fel, serviciul mobilPay se ocupa de rezervarea comenzii, incasarea, decontarea si raportarea tranzactiei.

Printre avantajele utilizarii acestei metode de plata:

– automatizarea comenzilor venite prin plata la ghiseu si internet banking;
– optiune de plata pentru clientii reticenti la plata online cu cardul;
– raportarea centralizata a incasarilor;
– suport implementare si post implementare;
– notificarea clientilor privind efectuarea tranzactiilor prin e-mail (optional).

 

2. PLATA ONLINE (de calculator, pe Internet, folosind un Card VISA, MasterCard, etc);

MobilPay™ ofera un sistem de procesare plati cu cardul simplu de folosit si sigur, atat pentru proprietarii de afaceri in mediul online, cat si pentru clientii lor directi.

  • mediu de tranzactionare 3D Secure
  • interfata de administrare si raportare user-friendly
  • implementare rapida (3 pasi)
  • modulele de plata create de noi pentru platformele Prestashop, Magento, OsCommerce, Zencart, WHMCS si Joomla/Virtuemart pot fi integrate in mai putin de 5 minute, fara sa aveti nevoie de cunostinte avansate de programare
  • instrument de vanzari – marketing: Link to pay
  • plata recurenta pentru abonamente
  • plata doar cu cvv (one time click payment)

PROCEDURA DE PLATA PRIN CARD

PASUL 1
Din pagina de comanda a website-ului, clientul dvs. este redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™. Aici clientul isi introduce datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.
PASUL 2
Banca procesatoare a platii transmite datele clientului dvs. catre banca emitenta pentru a primi acceptul la tranzactionare.
PASUL 3
Raspunsul bancii emitente (acceptarea sau refuzarea de plata) este transmis catre mobilPay™.
PASUL 4
mobilPay™ transmite raspunsul catre client, iar acesta este redirectionat catre website-ul dvs.

Timpul necesar pentru parcurgerea celor patru pasi variaza intre si 5 secunde sau mai mult, in functie de cat de solicitate sunt serverele Procesatorului de plati MobilPay.

La finalul tranzactiei, suma totala, minus comisioanele aferente este transmisa catre banca dvs., conform perioadei de decontare agreate.

 

4. PLATA DIRECT la Ghiseul Bancii unde aveti cont deschis sau la PLATA directa la un Oficiu Postal.

In cazul in care nu va sunt la indemana nicuna dintre cele trei (3) modalitati de plata descrise mai sus mai exista inca doua otiuni de plata.

a) Direct la ghiseul oricarei bancii – cu conditia sa aveti  un cont deschis sau unde va trebui sa va deschideti unul pentru a putea efectua plata;

b) La ghiseul unui oficiu postal cu „Buletinul de identitate” (C.I.).

Nota:

Pentru ambele modalitati de plata [ a) si b) ] descrise mai sus este necesar sa aveti cu dumneavoastra factura emisa de Hostland Romania – respectiv de SC Professional Solutions International SRL. Daca nu aveti o imprimanta pentru tiparirea facturii emise de noi puteti scrie pe o coala de hartie datele principale din factura:  Nume Furnizor, C.U.I. Furnizor, Nr. Factura si data, Valoare totala in lei – cu TVA inclus).

Folosind una din metodele de plata de la punctul 4 noi primim confirmarea de plata in termen de 2-3 zile ceea ce va activa serviciul/produsul platit de dumneavoastra. In cazul in care doriti activarea serviciului/produsului in ziua in care ati platit va fi necesar sa faceti un scan sau o poza a chitantei de plata si sa ne-o trimiteti ca atasament in e-mail catre plati@hostland.ro  aceasta constituind confirmarea rapida a platii. Durata procesului de plata si confirmare-plata dureaza 2-3 zile deoarece trece prin cel putin doua banci.