Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Infrastructura

Infrastructura Web Hosting sau Data-Center

Functia de baza a unui data-center este de a asigura accesul fara intrerupere la reteaua de internet a echipamentelor gazduite, respectand cele mai inalte standarde de calitate avand ca si atribute:

– redundanta completa;

– uptime-ul garantat pe website-ul nostru;

– sisteme de securitate profesionale.

hostland.ro Garanteaza un Uptime de 99,9% / luna, ceea ce inseamna ca acea diferenta 1% din cele 720 h dintr-o luna de zile echivaleaza cu downtime de 7.2 h / luna, perioada in care tehnicieni pot programa activitati de intretinere sau upgrade in cadrul infrastucturii. Aceasta nu inseamna ca astfel de activitati vor avea loc in fiecare luna, din contra activitati de intretinere/upgrade au loc mult mai rar, odata la 6 luni sau chiar la un an, ceea ce indica faptul ca in celelalte luni uptime-ul este de fapt 100%. Si mai mult decat atat, tehnicienii vor incerca sa programeze astfel de activitati de intretinere sau upgarde in timpul noptii, atunci cand traficul coboara la cote minime.

Securitatea fizica este una dintre prioritatile nostre avand 24/7 prezenta unui tehnician in DataCenter.

Redundanta de alimentare cu energie electrica este asigurata printr-un generator Disel cu autonomie de 48 ore si UPS-uri cu o autonomie diferita in functie de puterea consumata.

Controlul conditiilor de mediu este mentinut printr-o temperatura constanta de 15 oC precum si o umiditate potrivita.

Sistemul anti-sesmic este atatsat de rack-urile noastre pentru sporirea sigurantei datelor in cazul produceri unei calamitati.

Sistemul anti-incediu este prezent deasemenea in DataCenter-ul nostru avand cele mai moderne echipamente de detectare si de stingere automata si manuala a incendiului, fara sa afecteze echipamentele din locatie.

Data-Center-ul unde serverele noastre sunt conectate mai este dotat si cu:

  • Acces cu un card de securitate individual distribuit fiecarui agent de securitate;
  • Paza permanenta a perimetrului interior si exterior;
  • Sistem avansate de anti-efractie;
  • Supraveghere video monitorizata permanent de cate 2 agenti odata.

Aceste toate aspecte ne ajuta sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii de gazduire web printr-un super sistem dedicat conform celor mai inalte standarde si tehnologie de varf.

Firma noastra din Romania – Bucuresti ce ofera servicii de Gazduire Web Nu detine un Data-Center propriu dar detinem servere colocate in Data-Centerul hostland.ro din Statele Unite – Texas – pentru clientii care doresc ca serverele sa fie locate in S.U.A. si mai detinem servere colocate in Germania – pentru clientii care doresc ca serverele sa fie locate in Europa.

Putem coloca si pentru clientii nostri servere in Germaia, Nurember pentru pretul de 49 euro / luna. Deasemenea putem coloca si rack-uri pentru mai multe servere. Detalii pe pagina „OFERTE„.

Conform intelegerilor contractuale dintre noi si firmele din strainatate detinatoare de Data-Centere, beneficiem de un suport dedicat permanent atat printr-o linie telefonica unica – in caz de urgente – dar si prin email 24h/24h/7zile/spatamana. Avem la dipozitie si serviciul de interventie „Hands on” (printr-un simplu apel telefonic inginerii IT pot interveni fizic la cererea noastra pentru executarea de operatiuni manuale diverse asupra serverelor noastre colocate).

Puteti vizualiza imagini din Data-Center-ele in care hostland.ro detine servere colocate pe sageata-alba < acesta pagina >

Nota:

hostland.ro sau Firma prin care opereaza hostland.ro NU este un Reseller HostGator.com deoarece noi nu am achizitionat „Planuri-Reseller” oferite de HostGator.com, acestea fiind limitate ca banda de trafic si ca spatiu pe disk. Noi operam pe super Servere Dedicate puse la dispozitie de HostGator.com, pentru a putea oferi clientilor nostrii banda de trafic nelimitata si toate celelalte optiuni fara limite afisate pe site. Tocmai de aceea noi NU figuram in lista de RESELLERI ai Hostgator.com aflandu-ne la un nivel mult superior celui de Reselleri oficiali ai Hosgator.com.