Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Gazduire web

Hosting LEVEL 1
Hosting LEVEL 2
PLANURI GAZDUIRE WEB
Pret
Spatiu
Trafic lunar
cPanel
Counturi FTP
Baze de date SQL
Subdomenii
Adrese e-mail
Acces POP3 , IMAP, WebMail

Start

0.62€ / Luna
1 GB
Nelimitat
Full
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Comanda

Basic

2.35€ / Luna
5 GB
Nelimitat
Full
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Comanda

Advanced

5.58€ / Luna
10 GB
Nelimitat
Full
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Comanda

Silver

8.06€ / Luna
16 GB
Nelimitat
Full
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Comanda

Gold

11.03€ / Luna
21 GB
Nelimitat
Full
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Comanda

Platinum

19.71€ / Luna
26 GB
Nelimitat
Full
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Nelimitate
Comanda
Singura TAXA (de 0,50 €) perceputa este UNICA.
Taxa se percepe doar o singura odata cu achizitionarea oricarui plan de gazduire. 
Acesta taxa unica consta in setarea contului de gazduire web pe servere noastre si activarea contului pentru planul gazduire web nou achizitionat de client.
Dupa setarea si activarea contului webhosting clientul primeste in mod automat toate informatiile necesare accesului la cont si pentru administrarea acestuia (link acces catre cPanel / FTP, UserName, Parola, NameServere, IP-ul, setari Outlok pentru Clientul de Mail si multe alte informatii aferente contului de gazduire.
Upgrade-ul planului de gazduire web se poate face instant la soliciarea clientului.

Preturile afisate pe site sunt FINALE !

NU exista adaos generat de TVA ca pe alte site-uri din acest domeniu

Alegerea unei perioade de facturare mai lungi beneficiaza de reducere

 

gri-alb-starSuntem certificati de TRUSTIN.ro – primul site profesional de certificare website din Romania ce garanteaza ca site-ul certificat nu contine virusi, malware, nu este banat (blacklisted) de Google sau alte motoare de …

gri-alb-starHostland.ro, prin compania detinatoare, este inca odata certificat de organizatia IBCIM la nivel international, atestand apartenenta noastra de comerciant certificat printre cele mai importante …

gri-alb-starOperam pe cele mai moderne servere echipate numai cu procesoare Intel si cele mai eficiente aplicatii web …

blue-arrow

Hostland.ro vine cu Oferta “MultiCont”, ce da posibilitatea clientilor sai de a gazdui mai mult de un singur website intr-un cont de gazduire.
Fiecare cont de gazduire nu inseamnca un subdomneiu, ci practic o partajare distincta cu panou de control cPanel separat pentru fiecare site dupa cum urmeaza:

Plan-uri Website Hosting LEVEL-1 optime pentru site-uri mici si medii

Planul „Start” ………..2 site-uri web.
Planul „Basic” ……….4 site-uri web.
Planul „Advanced” …6 site-uri web.

Planul Website Hosting LEVEL-2 optime pentru site-uri mari si mega

Planul „Silver” ………9 site-uri web.
Planul „Gold” ………..12 site-uri web.
Planul „Platinum” …..14 site-uri web.

Spatiul alocat planurilor nu poate fi depasit ! Exista o solutie !
Avem o solutie mai putin costisitoate inainte de a proceda la un urmator plan-upgrade:In cazul in care se doreste utilizarea numarului maxim de site-uri / cont iar site-urile depasesc spatiul total alocat planului, se poate plati 1 € / luna pentru fiecare GB in plus.
Hostland.ro a dovedit deja ca “Ce este ieftin e si Foarte Bun” – cel putin in ce ne priveste
In domeniul de activitate IT-Web Hosting, acesta este posibil si foarte adevarat, fiind vorba de infrastructura ce ne avantajeaza fata de alte companii, permitandu-ne sa punem la dispozitia clientilor nostrii cea mai performanta tehnologie la preturi mai mult decat decente. Deoarece avem resurse nelimitate ne putem permite sa oferim banda de trafic nelimitata pe super servere, dar si aplicatii de web server gen:  Cloud Linux, LiteSpeed, ce asigura viteza si securitate sporita, sau instalarea printr-un singur click a peste 300 scripturi cu Softaculous sau Fantastico de Luxe. Exista astfel garantia din partea noastra ca si la gazduirea partajata (shared hosting), serverele nu sunt aglomerate cu prea multe site-uri, asigurandu-se astfel o functionare optima a fiecarui website, cu viteza maxima de descarcare a paginilor web si protectie impotriva atacurilor de tip DDoS sau Hacking. Pentru cei ce nu lucreaza in acest domeniu, neavand suficiente cunostine tehnice de profil, am dori sa venim cu 2-3 exemple ce vor explica de ce in cazul nostru
“Ceea ce este ieftin este si de calitate” – chiar daca acesta este valabil doar cand vorbim despre Hostland.ro
Exista si produse care intr-adevar NU pot fi bune fiind ieftine.
Acestea se regasesc in sectoare diferite ale economiei – altele decat sectoarele IT-Telecomunicatii-Gazduire web si vom exemplifica acesta in continuare: Cu totii stim ca alegand sa cumparam un automobil ieftin sau foarte ieftin, acel automobil nu va fi performant, nu va avea putere si nici viteza, polueaza, nu prezinta stabilitate, siguranta (cum ar fi de exemplu: airbag-urile) si nici confort:  Spatiu,  Clima, Geamuri si Oglinzi electrice, Radio/CD player, etc. Toate aceste deficiente NU pot fi acoperite cu un pret mic – ceea nu este valabil si in sectorul IT – Telecomunicatii – Gazduire web. Mai putem exemplifica si produsele de vestimentatie (pantofi, imbracaminte, ceasuri), unde nici aici nu se poate sa ai calitate la preturi foarte mici. De exemplu, un ceas marca Rolex original nu-l poti cumpara cu 10 €… decat daca a fost fabricat in China.
Preturile nu vor creste la Hostland.ro ! De ce ?
Un alt bun exemplu este de termenul de expirare pentru produsele alimentare. Preturile cele mai mari la produsele alimentare se datoreaza termenului de garantie extins, deoarece acestora li se adauga anumite ingrediente speciale sau tratamente tehnologice costisitoare pentru rezistenta la depreciere, si inca odata, toate acestea nu se aplica in domeniul “Gazduire Web”, deoarece noi nu avem nevoie sa cumparam si sa adaugam in fiecare luna “ingrediente” de calitate pentru a oferi Gazduire de calitate, calitatea este impusa de la bun inceput, exista acolo in infrastructura (serverele, data-center-ul) si acestea nu expira niciodata percum salamul sau laptele, din contra, acestea se imbunatatesc in fiecare an cu tehnologii mai performante fara a afecta preturile finale pentru client si tocmai de aceea preturile nu vor creste niciodata la Hostland.ro
IN CONCLUZIE:
Nu va lasati influentati de cei ce afirma ca „Ce este ieftin nu este bun”.  Aceasta „teorie” NU se aplica in domeniul IT / Gazduire web, ei vor doar ca dumneavaostra sa platiti mai mult, in acesta industrie platind mai mult riscati sa deveniti snobi. Doar ganditi logic:   Merita sa platiti de 3-4 mai mult pentru un serviciu ce comporta aceiasi calitate iar in multe cazuri chiar de o calitate inferioara?

blue-arrow

Cu oricare dintre planurile de Gazduire website ales, Hostland Romania pune la dispozitia clientilor sai – gratuit – o lista imensa de aplicatii, scripturi, soft-uri, “Add On-uri” etc, ce nici o alta companie de webhosting nu ofera preturi atat de mici pe care noi ne permitem sa le practicam. Vezi aici o lista completa >>>

* Ce este un domeniu web ?.
Un nume de domeniu web este o adresă unică care reprezintă o locatie de Internet oriunde ar fi localizata la nivel planetar.

Numele de domeniu web se află după www. in bara de adrese, cum ar fi de exemplu: www.numeledomeniului.ro sau mai poate fi gasita după simbolul “arond” [ @ ] intr-o adresă de e-mail, cum ar fi: contact@numeledomeniului.ro

Extensia unui domeniu web este reprezentata de ceea ce exista dupa punctul plasat la finele numelui de domeniu.
Exemplu: www.numeledomeniului.ro
contact@numeledomeniului.ro

 

* Ce este un subdomeniu web (subdomain)?.

Daca luam ca exemplu: hostland.ro – acesta este un nume de domeniu premium si principal. In cazul in care atasam acestui domeniu un prefex ca de exemplu: webdesign.hostland.ro am creeat practic un subdomeniu.

Astfel, prefixul ‘webdesign’ din fața domeniului hostland.ro reprezintă prefixul pentru World Wide Web (WWW), prefix absolut necesar pentru ca aceasta sa poată fi interpretată corect adresa de către browserele web (Mozilla, Google Chrome, IE, etc). Un subdomeniu este deci un domeniu caruia i se adauga un prefix (din litere sau cifre, despartit de numele de domeniul principal printr-un punct.

 

* Ce este un Nameserver (un Domain Name Server – DNS) ?.

Domain Name Server-ul (DNS) este un serviciu de registru Internet distribuit. DNS-ul translatează de fapt (“mapează”) din numele domeniului (sau nume ale maşinilor de calcul) în adrese IP şi din adrese IP în nume. Traducerea numelui de domeniu în adresă IP – denumita si “rezolvarea numelui de domeniu”. Cele mai multe servicii Internet se bazează pe DNS şi dacă acest serviciu cade, siturile web nu mai pot fi găsite iar livrarea mail se blochează. Numele de domenii sunt mult mai uşor de reţinut decât adresele IP, dar nu oferă nici o indicaţie despre cum să găsiţi situl pe internet. Acest lucru este realizat de către sistemul DNS, care rezolvă domeniile în adevăratele lor adrese / adresele IP.

O mapare este o simplă asociere între două lucruri, în acest caz un nume de maşină, ca ftp.linux.org, şi IP-ul maşinii (sau adresa) 64.20.45.2545. Un calculator (PC-ul) se identifică printr-o adresă unică în Internet, numită adresa IP a acelui specific PC. In acelasi timp PC-ul poate avea asociat şi un nume; astfel adresa IP este utilizată la nivelul programelor de prelucrare în reţea (network). La nivelul utilizatorilor cu acces la Internet (World Wide Web), identificarea PC-urilor se face printr-un nume de PC-host gestionat de sistemul DNS.

Concepţia protocolului TCP/IP este implementată astfel încât schema de adresare permite utilizatorilor şi programelor din reţea să identifice în mod unic o reţea sau un PC-host, atât prin intermediul unei adrese IP (adresa unică pe care o are fiecare PC conectat la reteaua Internet), cât şi prin intermediul unui nume de PC-host. Evident, protocolul IP realizează o corespondenţă bijectivă între adresele IP şi numele gestionate de DNS.

Structura DNS realizează administrarea unor nume prin care se acordă diferite responsabilităţi de grup, fiecare nivel reprezentând un domeniu.

 

* Ce este un NameServer?.

In tehnologia IT NameServer (sau DNS) este un computer-server ce găzduiește o retea “network service” și care generează răspunsuri (queries) cererilor de identificare și traducere a adreselor web venite de la calculatoarele conectate la reteaua de Internet.
Altfel spus, acest server realizează serviciul de “conversie” al unui URL (adresa web formată dintr-un șir de caractere – litere si numere) intr-o adresa IP (adresă web formată din seturi de cifre cu puncte intre ele). După cum se stie, fiecărui calculator conectat la reteaua de Internet i se alocă un IP care este unic si prin care poate fi identificat acel calculator.
Comunicarea pe Internet intre două siteme PC (intre două calculatoare) se poate face astfel numai pe baza IP-urilor alocate acelor calculatoare. La fel si legătura intre un calculator si un server se realizează tot pe baza IP-urilor, deci la apelul unui nume de calculator, DNS-ul este “interogat” si răspunde intorcând adresa IP al acestuia.

La apelul unui IP, DNS-ul va intoarce numele alocat ( expresie cunoscută in domeniu IT ca “reverse query” (interogare inversă), si nu “Alias-uri” (nume secundare, neprincipale).

Internetul recunoaste si sustine două “principale spatii de nume”:

1. Ierarhia Domeniului web

2. Protocolul de Intenet – abreviat: IP-ul (adresa sistemului)

DNS-ul este server-ul care stochează inregistrarile (liste) acelor adrese – inregistrări – de tip (A, AAAA), inregistrări (NS) si inregistrari “Mail exchanger (MX)” pentru domeniile web (liste DNS) si răspunde interogărilor intorcându-le către proprile baze de date.

Un nameserver este un serviciu ce realizeaza legatura intre adresa unui dispozitiv in format IP si un nume asignat (dat) acelui dispozitiv.
Altfel spus mai pe scurt:
– Unui nume îi corespunde un IP, iar unui IP îi corespunde un nume. Exista si posibilitatea de a asigna mai multe „nume” unui IP, dar numai unul va fi cu adevarat un nume, atunci celelate sunt recunoscute ca alias-uri. La apelul unui nume de PC se interogheaza un DNS care intoarce adresa IP a acestuia, deoarece o legatura intre doua masini (PC-uri, calculatoare, servere) in Internet nu se poate face decat cunoscand adresa IP. La apelul unui IP, (denumita ‘reverse query’) DNS-ul va intoarce numele asignat, nu si aliasurile.