Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Digital Storage – PC BackUp

Digital Storage – PC BackUp

Ce tip de serviciu reprezinta „Digital Storage – PC BackUp” oferit de Hostland.ro ?

In primul rand se poate spune ca din acest moment nu mai aveti nevoie de un „Hard Drive Extern” pentru stocare date acestea fiind destul de scumpe si avand dezavantajul conectarii obligatorii la un PC. Digital Storage oferit de Hostland Romania este practic un Hard Disk Virtual la care va puteti conecta de oriunde aveti onexiune de Internet, cu un PC, laptop, tableta, telefon inteligent, etc.

Acest serviciu se face necesar si in unul din cel putin cele 3 scenarii descrise mai jos:

1. Este „un colac de salvare” in situatia in care aveti nevoie urgent sa „stocati” rapid si ultra securizat date digitale (cum ar fi: fisiere, poze, video, soft-uri ,etc.) si nu aveti in acel moment unde sa le stocati.

2. Doriti sa faceti o reinstalare (incluzand formatarea PC-ului Dvs) ceea ce presupune o salvare a datelor din PC si nu aveti un hard drive extern sau alt tip de support digital (memory stick sau flash drive, DVD, CD, etc.).

3. Detineti anumite date confidentiale ale firmei Dvs, sau date pe care nu doriti ca partenerul de viata, de afaceri sau prietnul(a) sa le poata gasi si aveti astfel nevoie urgent si temporar sau permanent de un cont secret de stocare „Digital media” la care doar Dvs sa aveti acces.

Hostland.ro pune la dispozitie clientilor sai 3 tipuri de conturi „Digital Storage”:

– 50 GB – 6,9 €/luna
– 100 GB – 10,9 €/luna
– 200 GB – 17,9 €/luna
– 300 GB – 26,9 €/luna
– 500 GB – 42,9 €/luna
– 700 GB – 56,9 €/luna
– 1000 GB – 74,9 €/luna

Contactati-ne telefonic daca este urgent si va deschidem contul instant iar plata o veti putea face mai tarziu, important este sa salvam datele dumneavoastra si nu sa va taxam contravaloarea abonamentului lunar. Noi dorim sa venim in sprijinul clientilor nostrii, „We love to help you !”

Daca nu este urgent sa deschideti un astfel de cont (Digital Storage), puteti sa ne timiteti un email -care oricum va fi citit si „rezolvat” in cel mult 3 ore- la urmatoarea adresa de email:

support@hostland.ro

Va multumim ca ati apelat la servicii Web/IT complete de la Hostland.ro !

Oferta Digital Storage Hostgator Romania