Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Despre noi

Am dorit sa intram pe piata de gazduire web din Romania oferind cele mai calitative produse specifice domeniului, preturile cele mai mici, am inclus o gama variata de extensii pentru multiplele domenii web si bineinteles un serviciu de suport calitativ si permanent.

Experienta echipei noastre un factor important

Echipa noastra are o experienta vasta in piata online din Romania, cu expertize in domeniile de gazduire web, suport tehnic si mentenanta. Nu exista proiect online pe care sa nu dorim sa il sprijinim prin profesionalismul nostru desavarsit.

Uptime 99,9% garantat

Datorita dedicatiei noastre permanente de imbunatarire a serviciilor oferite, nu numai ca oferim un suport tehnic 24/7/365 dar si garantam un uptime de 99,9% .

ATENTIE ! hostland.ro nu este doar un simplu Reseller al companiei HostGator.com

Oricine poate deveni un Reseller al HostGator.com „peste noapte”, cumparand unul din pachetele lor de Reselleri ce variaza ca pret intre 25 $ – 100 $/luna. hostland.ro nu opereaza servicii de gazduire web pe aceste pachete „Reselleri” oferite de Hostgator.com deoarece acestea sunt limitate ca banda de trafic – in primul rand ceea ce este foarte important – iar in al 2-lea rand, planurile „Reselleri” HostGator.com sunt limitate si ca spatiu iar ca ultima deficienta este alocarea unui singur IP / plan.

Din aceste motive hostland.ro nu a achizitiont niciun plan „Reselleri” de la Hostgator.com si ca atare nu facem parte din lista lor de reselleri. Tinem sa mentionam acesta deoarece au fost unuii clienti care nu ne-au gasit in lista de Reselleri HostGator.com si ne-a intrebat de ce nu figuram in lista de Reselleri.

hostland.ro „nu este doar un simplu Reseller al Hostgator.com”, hostland.ro este un Reseller special cu privilegii obtinute contractual si privat. hostland.ro opereaza numai pe servere dedicate inchiriate de la HostGator.com in SUA si pe servere dedicate colocate intr-un data-center din Germania. Am ales acesta modalitate de a opera pentru a oferi clientilor pe de-o parte banda de trafic nelimitata la orice tip de gazduire web, iar pe de alta parte optiunea de a-si gazdui site-ul intr-o alta geo-locatie decat Uniunea Europeana unde unele website-uri intra in contradictie cu legile uniunii.

 

hostland.ro a dovedit deja ca “Ce este ieftin e si FOARTE BUN” in ceea ce ne priveste

In domeniul nostru de activitate, acesta este foarte posibil si foarte adevarat, fiind vorba de infrastructura pe care am creeat-o si pe care o punem la dispozitia clientilor. Spre deosebire de altii, noi ne permitem sa lucram numai pe super-servere dedicate cu trafic nelimitat si sa NU aglomeram serverele de “Shared” (Gazduire Partajata) – chiar si aici oferind trafic nelimitat.

Exista si produse care intr-adevar NU pot fi bune fiind ieftine, dar acestea se regasesc in sectoare diferite ale economiei – altele decat sectoarele IT / Telecomunicatii si vom exemplifica mai jos:

Cu totii stim ca alegand sa cumparam un automobil ieftin sau foarte ieftin, acel automobil nu va fi performant, nu va avea putere si nici viteza, polueaza, nu prezinta siguranta (stabilitate, airbag-uri) si nici comfort: Spatiu, Radio/CD player, Clima (poate nici macar Aer conditionat). Toate aceste deficiente NU pot fi acoperite cu un pret mic – ceea nu este valabil si in sectorul IT / Telecomunicatii / Gazduire web.

Mai putem exemplifica si produse de vestimentatie (pantofi, imbracaminte, ceasuri, etc), unde nici aici nu se poate sa ai calitate la preturi foarte mici. Un ceas Rolex nu-l poti cumpara cu 10 euro decat daca este fabricat in China. Si ca un ultim exemplu vin cu 2 intrebari:

Poti sa cumperi o butelie de vin bun cu 8 lei? Desigur ca nu, un vin OK poate fi cumparat cu minimum 25 lei iar unul bun de la 50 lei in sus.
Poti sa cumperi un “Salam de Sibiu” cu 8 lei? Desigur ca nu, poti doar sa cumperi un parizer “Carrefour”… ca nu mai vorbim de termenul de expirare la produsele alimentare si inca odata, toate acestea nu se aplica in domeniul “Gazduire Web” deoarece noi nu avem nevoie sa cumparam in fiecare luna “ingrediente” de calitate pentru a oferi Gazduire de calitate – Calitatea este impusa de la bun inceput exista acolo si nu expira.

In concluzie: Nu va lasati influentati de cei care afirma ca “Ce este ieftin nu este bun” – aceasta NU se aplica in domeniul “Gazduire web”, ei vor doar sa platiti mai mult.

Iata si CEA MAI BUNA OFERTA de GAZDUIRE WEB din ROMANIA de la hostland.ro

Orice pachet Web Hosting / Gazduire Web

Oferit de hostland.ro – Oferta “MultiCont” da posibilitatea de a gazdui mai mult de un singur website intr-un cont de gazduire* (cu cPanel separat pentru fiecare site) dupa cum urmeaza:

Pachetul “Start” 0,5 euro/luna: ……………2 site-uri web.
Pachetul “Basic” 1,9 euro/luna: ………..…4 site-uri web.
Pachetul “Advanced” 4,5 euro/luna:………6 site-uri web.

Pachetul “Silver” 6,5 euro/luna: …………12 site-uri web.
Pachetul “Gold” 10,5 euro/luna: …………16 site-uri web.
Pachetul “Platinum” 14,5 euro/luna: ……20 site-uri web.
___________________________________________
Suport tehnic 24/7/365

Echipa de suport este dedicata si construita in jurul dumneavostra si a nevoilor existente avand prioritatea de a va rezolva in cel mai scurt timp situatiile neprevazute, cu disponibilitate permanenta oferind:

  • suport tehnic telefonic L – V intre orele 9:00 – 17:00;
  • suport tehnic prin email 24/7/365;
  • suport tehnic prin sistemul de tichete 24/7/365;
  • monitorizarea permanenta a serviciilor oferite 24/7/365.

Siguranta datelor

Siguranța datelor este una din prioritatiile noastre, tocmai pentru a sprijini acest lucru efectuam backup zilnic, saptamanal sau lunar.

Oferim pentru companii servicii de gazduire web sub contracte de confidentialitate ce pot fi ajustate de serviciul nostru juridic in functie de necesitatile si profilul oricarei companii sau corporatie.

Servicii

Serviciile noastre de gazduire web sunt administrate de profesionisti experimentati si dedicati, iar sistemele noastre ultramoderne functioneaza rapid, simplu si usor de inteles chiar si pentru cei neavizati. Oferim servicii de gazduire web pentru orice buget si tipuri de necesitati, de la cele mai accesibile pana la cele mai pretentioase, iar echipa noastra de profesionisti este orientata catre cerintele clientilor nostri si pentru satisfactia totala a acestora.

Companie flexibila orientata spre client

Suntem permanent in cautare de solutii noi pentru a oferiri servicii cat mai complete, apreciem oricand „feed-back-ul” si sugestiile dumneavoastra care intaresc relatia companie – client. Echipa Hostland Romania doreste sa vina in sprijinul tuturor clientiilor (mari sau mici cu totii fiind la fel de importanti pentru noi) cu preturi competitive fara a afecta calitatea produselor si serviciilor prestate.
Dupa acesta prezentare de mai sus va invitam sa vizualizati Portofoliul Clientilor hostland.ro

 

Portofoliul Clienti – hostland.ro

portofoliu clienti hostland.ro

 

__________________________________________________________________________________________________________

” Va multumim ca folositi serviciile noastre ! „