Despre noi

Inceputul companiei noastre poate fi descris ca un adevarat start-up. Totul a pornit intr-un mic apartament in anul 2011, unde 2 prieteni pasionati de mediul online au decis sa inceapa propria afacere de gazduire web ca raspuns la solicitarile clientilor de web design. In prezent oferim servicii profesionale de gazduire web pentru un numar de peste 1000 de clienti.

Experienta echipei noastre un factor important
Echipa noastra are o experienta vasta in piata online din Romania, cu expertize in domeniile de gazduire web, suport tehnic si mentenanta. Nu exista proiect online pe care sa nu dorim sa il sprijinim prin profesionalismul nostru desavarsit.

Uptime 99,9% garantat
Datorita dedicatiei noastre permanente de imbunatarire a serviciilor oferite, nu numai ca oferim un suport tehnic 24/7/365, dar si garantam un uptime de 99% .

Suport tehnic 24/7/365
Echipa de suport este dedicata si construita in jurul dumneavostra si a nevoilor existente avand prioritatea de a va rezolva in cel mai scurt timp situatiile neprevazute, cu disponibilitate permanenta oferind:

-suport tehnic prin sistemul de tichete 24/7/365;
-suport tehnic prin email 24/7/365;
-monitorizarea permanenta a serviciilor oferite 24/7/365.

Siguranta datelor
-Siguranta datelor este una din prioritatiile noastre, tocmai pentru a sprijinii acest lucru efectuam backup zilnic, saptamanal sau lunar.
-Oferim pentru companii servicii de gazduire web sub contracte de confidentialitate ce pot fi ajustate de serviciul nostru juridic in functie de necesitatile si profilul oricarei companii sau corporatie.

Servicii
Serviciile noastre de gazduire web sunt administrate de profesionisti experimentati si dedicati, iar sistemele noastre ultramoderne functioneaza rapid, simplu si usor de inteles chiar si pentru cei neavizati. Oferim servicii de gazduire web pentru orice buget si tipuri de necesitati, de la cele mai accesibile pana la cele mai pretentioase, iar echipa noastra de profesionisti este orientata catre cerintele clientilor nostri si pentru satisfactia totala a acestora.

Companie flexibila orientata spre client
Suntem permanent in cautare de solutii noi pentru a oferi servicii cat mai complete. De asemenea apreciem oricand „feed-back-ul” si sugestiile dumneavoastra care intaresc relatia companie – client.
Echipa Hostland doreste sa vina in sprijinul tuturor clientiilor (mari sau mici cu totii fiind la fel de importanti pentru noi) cu preturi competitive fara a afecta calitatea produselor si serviciilor prestate.