Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Cum pot sa aleg si sa cumpar un Domeniu web ?

Un domeniu web este modul cel mai simplu prin care vizitatorii vor putea gasi website-ul sau adresa email a dumneavoastra.

Pentru a putea alege numele de domeniu web „Perfect” pentru site-ul / business-ul dumneavoastra veti avea nevoie sa aflati daca numele dorit este disponibil pentru achizitionare.

Pentru acesta trebuie sa initiati cautarea „instant” pe un website specializat in aceasta functie care va da rezultatul cautarii intr-o secunda. Nu trebuie decat sa introduceti in caseta respectiva pusa la dispozitie de acel site numele de domeniu web pe care doriti sa-l achizitionati.
Pentru exemplu de verificare disponibilitate domeniu web puteti accesa acest URL:  Verificare-Domenii-Web

Daca domeniul pe care doriti sa-l achizitionati este deja inregistrat (achizitionat) de altcineva, va fi necesar sa introduceti spre cautare o alta alternativa de nume pana cand il veti gasi disponibil. Odata ce domeniul cautat este disponibil, puteti proceda la achizitionarea acestuia imediat prin metoda „online”, utilizand un card de banca tip Visa, MasterCard sau altele.

Sfaturi pentru alegerea cat mai buna si eficienta a Domeniului Web

Daca detineti o afacere locala este indicat sa combinati pozitia geografica a locatiei cu un keyword ( cuvant cheie ) reprezentativ obiectului de activitate al afacerii dumneavostra.
Exemplu:  nr1webdesigniasi.ro

Deasemenea pentru o optmizare si mai profunda puteti sa va construiti nisa afacerii online utilizand interfata:

Google® Adwords® Keyword Tool

 

Hostland Romania  va doreste mult succes cu Domeniul web ce-l veti alege !