Certificate SSL

Aceste instrumente informatice sunt folosite pentru a creste increderea si siguranta clientilor, precum si pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare. Iti oferim cea mai buna oferta pentru certificate SSL.

Titlu
Numar domenii Nr. domenii
Pret
Positive SSL
Validare simpla 1 domeniu
9.95€
Essential SSL
Validare simpla 1 domeniu
29.95€
Instant SSL
Validare simpla 1 domeniu
42.95€
Instant SSL Pro
Validare simpla 1 domeniu
63.95€
EV SSL
Validare simpla 1 domeniu
156.95€
Premium SSL
Validare simpla 1 domeniu
84.95€
Positive SSL Multi-Domain
Validare multipla 3 domenii
31.95€
Unified Communications
Validare multipla 3 domenii
96.95€
Multi-Domain SSL
Validare multipla 3 domenii
96.95€
EV Multi-Domain SSL
Validare multipla 3 domenii
266.95€
Positive SSL Wildcard
Validare Wildcard
100.95€
Essential SSL Wildcard
Validare Wildcard
107.95€
Premium SSL Wildcard
Validare Wildcard
181.95€

Important!!

Un domeniu web poate fi validat numai daca datele detinatorului sunt publice, altfel va trebui sa folositi o varianta alternativa pentru validarea domeniului. Este cunoscut faptul ca uni detinatori de domenii web platesc o taxa suplimentara pentru ca datele sale sa nu fie vizibile public, despre acesta situatie este vorba aici.

Nota:

* Certificatele SSL trebuiesc instalate in serverul in care website-ul este gazduit. Astfel, instalarea certifictului trebuie realizata de o persoana calificata sau de compania web hosting ce gazduieste site-ul. Pentru instalare va fi necesara generarea codului "CSR" (Certificate Signing Request).

** Unele comenzi SSL pot fi marcate ca "Validare de Brand" aditionala, procedura a autoritatii de eliberare a certificatului. Acesta este necesara ca masura de securitate. Daca comanda SSL este marcata ca "Validare de Brand", eliberarea certificatului SSL va intarzia cu 2-3 zile in plus pentru validare, dar aceste cazuri sunt extrem de rare.

Ce sunt certificatele SSL?

Certificatele SSL sunt instrumente informatice prin care un website devine securizat/validat sau o entitate (companie, institutie, etc.) devine validata. SSL inseamna „Secured Socket Layer” ceea ce in traducere ar insemna „Nivel de transport securizat al transmiterii informatiei”. Prin SSL informatia este transmisa codificat (criptata) de la bowser-ul dispozitivului dumneavoastra catre un web-server si mai departe in browserul dispozitivului final, impiedicand astfel receptionarea informatiei de catre persoane neautorizate.

In piata IT exista mai multe marci de Certificate SSL. Alegerea certificatul potrivit trebuie facuta in functie de tipul de validare urmarit:

validarea domeniului web;

validarea firmei;

validarea extinsa.

Fiecare certificat ssl prezita garantii de securitate si facilitati diferite in functie de pret si de regula certificatele ssl mai scumpe ofera garantii mai mari. Un alt factor decizional ssl este scopul in care il veti utiliza:

sa securizati un domeniu;

sa securizati un numar nelimitat de sub-domenii;

Certificate SSL pentru validarea domeniului

Certificatele SSL pentru validarea domeniului sunt cea mai rapida forma de securizare. Acestea sunt eliberate rapid fiind disponibile atat pentru societati comerciale cat si pentru persoane fizice. Procesul de validare este destul de rapid si simplu, dupa ce comandati un astfel de certificat trebuie doar sa raspundeti la un mesaj email trimis automat de autoritatea emitenta a Certificatului SSL comandat.

Validarea domeniului

Validarea domeniului este cea mai rapida metoda de obtinere a unui certificat ssl, deoarece nu necesita documente pentru emiterea sa si este disponibila atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice. Procesul de validare este rapid si simplu, dupa ce comandati un astfel de certificat trebuie doar sa raspundeti la un mesaj email trimis automat de autoritatea emitenta a certificatul ssl denumit DCV (Domain Control Validation) trimis prin email la adresa indicata.