Premium Hosting Provider

Autentificare        Inregistrare        Afiliere
Comercial: 073.427.2277   / Luni-Vineri: 9-17

Inregistrare domenii

Detalii Inregistrare Domenii

Domeniile web cu extensia .RO se inregistreaza pe termen nelimitat iar taxa este unica (se percepe o singura data) – vezi  Acordul si Reguli de inregistrare nume domenii  .RO – punctul 2. Obiectul Contractului / bTipuri de domenii web  disponibile.

Pentru verificare disponibilitate  Domeniu Web in vederea rezervarii urmati acest :  Verificare Domenii Web

Domeniile web internationale cu extensii ( de exemplu:  .COM  .NET  .EU .HU, .INFO, BIZ,  etc ) se inregistreaza pe perioade de timp limitate ( 1an, 2 ani, 3 ani sau 5 ani ) dupa cum doreste cumparatorul. Taxa se plateste in momentul achizitionarii direct pe site. Pentru efectuarea platii directe online, va fi necesara utilizarea unui card (Visa, Visa Electron, MC, etc), pretul fiind calculat automat la cursul BNR al zilei.

La expirarea perioadei alese – daca se doreste – domeniul web poate fi re-inregistrat pentru o noua perioada de timp. Trebuie retinut faptul, ca daca domniul nu este re-inregistrat in ziua expirarii, acesta devine in mod automat diponibil si va putea fi cumparat de un alt client. Este responsabilitatea detinatorului de domeniu web sa-si noteze si sa re-inregistreze domeniul in ziua expirarii sau chiar inainte cu o zi – ca masura de siguranta – pentru evitarea pierderii domeniului.

Domeniile  .RO  se activeaza instant, imediat dupa comanda dvs. online pe site si a confirmarii platii „Tranzactie finalizata”.

Domeniile internationale  .COM  .NET  .EU  etc,  se activeaza deasemenea imediat dupa confirmarea platii.

Domeniile se inregistreaza exclusiv pe numele persoanelor fizice sau juridice. Plata se poate face online prin card bancar / transfer bancar sau mandat postal. Daca dumneavoastra nu finalizati tranzactia confirmarea cumpararii domeniului nu va putea fi realizata iar domeniul web pe care ati dorit sa-l cumparati nu va putea firezervat pentru dumneavoastra ramanand disponibil spre cumparare unui alt utilizator – potential cumparator. Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA. Plata se face in LEI la cursul BNR din ziua emiterii facturii proforma.

Asistenta prin telefon:  Luni – Vineri, intre orele 9:00 – 17:00

Departament Comercial:  073 427 2277

Suport Tehnic: 076 282 0644

Zilnic:  24 /24 ore – 7 zile/saptamana prin email la adresa:   support@hostland.ro

Verifica Domenii Web

Tabel de Comparatie a Preturilor practicate de cele mai cunoscute firme de Gazduire web si Inregistrare Domenii din Romania:

Tabel comparatie preturi Domenii

inregistrare nume domeniu websVerifica Domenii Web